Ambalaje Textile -

Ambalaje textile incorporate in carucioare metalice

In anul 2015, MAXMETAL a inaugurat o noua divizie de productie – Ambalaje Textile – specifica industriei automotive. Astfel, in atelierul nostru textil putem realiza compartimentari textile de diverse tipuri si dimensiuni, folosite la ambalarea si depozitarea componentelor auto. Acestea se confectioneaza din materiale speciale care le protejeaza impotriva zgarieturilor, deformarilor, socurilor mecanice si a prafului, apei sau impuritatilor.

Tesaturile textile folosite pot fi tratate special, astfel incat sa asigure impermeabilitatea, rezistenta la foc, rezistenta la abraziune sau chiar pot avea rol antistatic etc.

Principalele tesaturi pe care le utilizam la confectionarea ambalajelor textile sunt: polipropilena netesuta (TNT spunbond), tesatura PES, tesaturi cu rol antistatic, EVOLON, TYVEK, folie PVC simpla sau ranforsata cu tesatura textila, tesatura tip rafie.

Pentru ranforsarea ambalajelor textile se utilizeaza repere din otel sau din diverse materiale plastice (policarbonat compact, polipropilena celulara, polietilena etc).

Principalele tipuri de ambalaje textile pe care le putem confectiona sunt:Ambalaje textile incorporate in carucioare metalice

  • Ambalaje textile adaptabile la cutii de plastic de tip KLT, tip BAC;
  • Ambalaje textile adaptabile la cutii realizate din polipropilena celulara;
  • Ambalaje textile adaptabile la ambalaje standard utilizate in industria automotive; acestea sunt proiectate special pentru depozitarea si transportul urmatoarelor componente auto: far, oglinda, grila fata, maner, volan, componente bord, ornamente vopsite sau cromate, componente auto din plastic vopsite sau nevopsite, bara fata si bara spate, panouri de usi
  • Ambalaje textile incorporate in carucioare si containere metalice;
  • Ambalaje textile independente (de exemplu: huse cablaje, huse volane, buzunare pentru documentatie tehnica, portetichete, compartimentari textile diverse, huse pentru scaune auto, perdele de inchidere pentru containere si carucioare, separatoare textile).

Flexibilitatea echipei de productie, tehnologia de prelucrare, precum si experienta ne recomanda pentru realizarea oricarui proiect de Ambalaj Textil, indiferent de nivelul de complexitate al acestuia! De aceea, nu ezitati sa ne contactati pentru a solicita o oferta de pret sau alte detalii tehnice!

Numele (obligatoriu)
Please leave this field empty.

Adresa email (obligatoriu)

Telefon

Data livrare

Url

Title

Observatii

Please leave this field empty.