Despre noi

Compania MAXMETAL a fost infiintata in anul 2006, activand in domeniul fabricarii de echipamente si ambalaje returnabile din otel pentru transportul, manipularea si depozitarea materialelor. Principalele tipuri de produse fabricate sunt: carucioare metalice, containere (rackuri) metalice, alte structuri si componente metalice (rampe, platforme, rafturi, hale industriale, stalpi si bariere de protectie, panouri publicitare).

Toate aceste produse sunt proiectate special pentru a se adapta nevoilor clientilor nostri, care doresc sa isi optimizeze modul in care isi desfasoara activitatea, prin imbunatatirea timpilor de incarcare-descarcare si prin reducerea costurilor de transport.

De asemenea, pe parcursul anilor de activitate am reusit sa realizam un bogat portofoliu de clienti datorita profesionalismului, calitatii produselor si promptitudinii in ceea ce priveste indeplinirea prevederilor contractuale.

Principalele tipuri de produse si servicii pe care le putem oferi sunt:

 Roti, rotile si role industriale

Incepand cu anul 2009, ne-am extins domeniul de activitate, devenind unic importator si distribuitor pentru roti, rotile si role industriale – KAMA. Gama noastra de produse este extrem de variata si contine: roti pivotante simple, roti pivotante cu frana, roti fixe, roti simple (role), roti cu sistem de amortizare a socurilor si roti cu furci din inox. Rolele sunt in general fabricate din poliuretan, fonta, PVC, cauciuc gri, cauciuc negru, cauciuc albastru (non-marking), aluminiu, poliamida, polipropilena, otel.

VEZI ROLE SI ROTI

Ambalaje returnabile din otel

Containere metalice standard si specifice industriei automotive (boxpaleti metalici), rackuri metalice specifice (rackuri pentru bidoane de apa, rackuri pentru anvelope, rackuri pentru sticla), containere metalice specifice industriei aeronautice si feroviare, containere metalice specifice industriei textile, ambalaje pentru transport colete si corespondenta, ambalaje metalice cu compartimentari textile pentru transportul si depozitarea componentelor auto.

VEZI AMBALAJE

 Carucioare metalice pentru logistica interna

Carucioare metalice pentru transport marfa (carucioare verticale, lize, carucioare cu platforma orizontala), carucioare pentru butelii de gaz, carucioare pentru transport sticla si ceramica/portelan, rame mobile pentru transportul cutiilor din plastic in industria alimentara si in industria automotive (dollies), carucioare tip conveyor, carucioare pentru transport colete si corespondenta, carucioare cu compartimentari textile pentru transportul si depozitarea componentelor auto.

VEZI CARUCIOARE

 Alte structuri si componente metalice

Rafturi industriale, rampe si platforme, structuri metalice diverse pentru logistica interna (stalpi si balustrade de protectie), panouri publicitare, diverse confectii metalice si din inox, structuri metalice de hale industriale etc.

VEZI PRODUSE

 Ambalaje textile

In anul 2015, MAXMETAL a inaugurat o noua divizie de productie specifica industriei automotive. Astfel, in atelierul nostru textil putem realiza compartimentari textile de diverse tipuri si dimensiuni, folosite la ambalarea si depozitarea componentelor auto, din materiale speciale care le protejeaza impotriva zgarieturilor, deformarilor, socurilor mecanice si a prafului, apei sau impuritatilor. Tesaturile textile folosite pot fi tratate special, astfel incat sa asigure impermeabilitatea, rezistenta la foc, rezistenta la abraziune sau chiar pot avea rol antistatic etc.

VEZI PRODUSE

 

Servicii profesionale de prelucrare a metalelor

Indoire si debitare tabla de pana la 6 mm grosime (lungime 3 m), indoire tevi rotunde, tevi patrate si tevi rectangulare, sudura profesionala MIG-MAG, debitare de precizie a profilelor metalice, prelucrari mecanice de precizie prin frezare, strunjire si perforare, slefuire si lustruire mecanica, vopsire manuala prin pulverizare, sudura in puncte, debitare plasma, debitare laser, gravura laser, routare CNC (aluminiu si materiale plastice) etc. 

VEZI SERVICII

Servicii de proiectare CAD (modelare 2D si 3D)

Pentru toate acestea oferim nu doar preturi competitive, ci si calitate si garantie pentru produsele livrate si, nu in ultimul rand, sfaturi de specialitate si raspunsuri prompte la orice cerere!!!

VEZI SERVICII

Pentru mai multe informatii, nu ezitati sa contactati echipa noastra de vanzari: sales@maxmetal.ro .

Contactează-ne:

Please leave this field empty.

Please leave this field empty.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.