Noutati

firma-profili_wa976

Compania MAXMETAL este unic importator si distribuitor in Romania pentru cel mai mare producator de roti si role industriale din Turcia – KAMA PRES – companie care si-a dovedit, inca din 1956, calitatile de lider in fabricarea acestor produse, nu numai in tara de origine, ci si in Europa Centrala si de Est.

Produsele comercializate acopera o gama extrem de variata de modele, de la roti fixe, la roti pivotante, roti cu furci zincate sau cu furci din inox, roti cu sistem de franare sau prevazute cu sistem de amortizare a socurilor in timpul transportului. In constructia rolelor (invelis exterior si janta) se folosesc materiale dintre cele mai diverse precum: PVC, fonta, cauciuc negru, gri sau albastru, poliuretan, polipropilena, poliamida, otel si aluminiu.

Aceste produse au o aplicabilitate extrem de complexa, acoperind urmatoarele tipuri de echipamente la care pot fi montate: carucioare de supermarket, carucioare pentru transport marfa (lize), transpaleti manuali si electrici, transportoare cu role, rame mobile din plastic si otel, baze rulante (dolly), carucioare pentru industria alimentara, europubele si containere zincate pentru deseuri, mobilier casnic, mobilier medical, echipamente si aparatura medicala, mobilier institutional, echipamente profesionale pentru curatenie, schele, scari mobile  si altele. Asadar, produsele pe care le comercializam, se adreseaza urmatoarelor industrii si domenii de activitate: Industria automotive; Industria textila; Industria aeronautica; Industria feroviara; Industria sticlei; Industria roti 1ceramica; Industria mobilei; Industria alimentara; Industria medicala; Sectorul serviciilor postale si de curierat rapid.

In plus, oferim piese de schimb (role, furci, rulmenti, bucse, bile de rulment, organe de asamblare) pentru rotile achizitionate si consultanta tehnica in ceea ce priveste adecvarea materialului din componenta rotilor la calitatea suprafetei de rulare, rezistenta acestora la temperaturi pozitive si negative, precum si la substante chimice, in vederea atingerii nivelului maxim al performantei.

Pentru a obține o oferta de pret adecvata aplicației dvs. in cel mai scurt timp, echipa noastra de vanzari va avea nevoie de un maxim de informatii din cele prezentate mai jos, in functie de relevanta lor pentru proiectul dvs.:

  • Pentru role simple: diametrul exterior al rolei, diametrul interior al rulmentului, latimea caii de rulare, lungimea butucului, tipul de rulment, capacitatea de sustinere, invelisul exterior al rolei sau suprafata unde va rula echipamentul caruia i se vor monta rolele.
  • Pentru roti cu sistem de prindere: diametrul exterior al rolei, latimea caii de rulare, inaltimea totala, tipul de rulment, capacitatea de sustinere, invelisul exterior al rolei sau suprafata unde va rula echipamentul caruia i se vor monta rotile, tipul de furca (fixa sau pivotanta, cu frana sau fara frana), tipul de prindere (flansa cu gauri, surub, tija nefiletata, tija cu adaptor de plastic pentru prindere pe teava, tija autoblocanta etc).

Garantam calitatea produselor comercializate la cele mai avantajoase si competitive preturi! Pentru a va convinge de aceasta, nu ezitati sa ne contactati pentru a solicita o oferta de pret sau alte detalii tehnice!

Contactează-ne:

Please leave this field empty.

Please leave this field empty.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.